вверх

Сьогодні: 28-березня-2024 13:59

РОСІЙСЬКА ІМПЕРІЯ МАЄ БУТИ ЗНИЩЕНА


Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]




Створити нову тему Відповісти  [ 1378 повідомлень ]  Поперед.   На сторінку    1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 56  Далі
Автор Повідомлення
Повідомлення Додано: 19-вересня-2018 16:29 
Трохи за кермом

Вік: 32
Повідомлення: 146
Звідки: Киев
Tarek
Мне так же сделали. В итоге, когда на газу выжимаешь обороты выше 3500, машину сильно дергает от смены топлива и от смены ступени DVVT одновременно.


Востаннє редагувалось Madden в 19-вересня-2018 16:30, всього редагувалось 1 раз.

Догори
 Профіль E-mail  Перегляд гаража користувача  
 
Повідомлення Додано: 19-вересня-2018 18:28 
Шановний знавець

Вік: 34
Повідомлення: 1821
Звідки: Івано-Франківськ
В себе я настроїв що з 4000 тис обертів додаються довприски бензину, але на газу машина їде завжди, хоча то хто як рекомендує. Спочатку буває й таке що довприски з 3500 а бензин повний з 4000 тис обертів.
По варіатору на МК, там трошки інший блок керування і мотор, а мені цікаво як воно у нас на GC5 - хтось на газу може трогатись з щеплення? В мене відчутно що можливо, але на бензині це вийде легше зробити, ну взагалом +- то саме. Також цікаво хто все ж таки зміг повністю градуси варіатора правильні виставити під наше авто? Можливо на холостих VVT муфта щось робить і тому якісь такі є речі.

Машину сильно дьоргає коли вище 3500 оберти тому що просідає тиск в редукторі. Бо вони нажаль на них економлять... В мене редуктор стоїть більшої потужності ніж спочатку планували.
Це що описує Madden схоже найбільше на просідання тиску а не vvt чи там зміна палива. Зміна палива проходить настільки плавно що перехід би не відчувся, а ось просідання тиску в редукторі легко, скоріш за все АІС чи ще хтось побачили що сильно падає тиск і вирішили урізати оберти до 3500... А він може й ще нижчий то треба все по настройках дивитись. Кожному б радив собі кабель до ГБО прикупити й скинути скріншоти того шо у вас по факту є налаштовано під наше авто... Бо установщикам впринципі по барабану скільки виїздить мотор, а коли сильно тиск просідає, виходить що дуже й дуже бідна суміш стає, ну й від цього прогар клапанів можливий, ну в нас ніби гідрокомпенсатори, але в любому випадку вони не панацея...
Кажу я ж у свою чергу довго возився з газом поки не зробив так як хотів.
Джекі чани по бідній суміші також мали б горіти коли йде такий ривок 3500 обертів. Також на мінімальний тиск в балоні треба настроювати електроніку у нас воно 0.8 бара має бути якшо менше наприклад 0.6 буде ерор по бідній суміші коли вже майже викатали газ, і будете дивуватись ну чого вроді ж все настроєно.... там дуже багато нюансів нажаль на які газовики просто забивають.

То тільки самому треба. Так же й з варіатором там треба кути підбирати правильно.


Рейтинг повідомлення: +1 (відгуків: 1)
Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 20-вересня-2018 08:48 
Учень

Вік: 48
Повідомлення: 27
Звідки: Донецкая обл. Славянск
Если газомозг позволяет сделай коррекцию по давлению.


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 20-вересня-2018 11:04 
Ас

Вік: 37
Повідомлення: 443
Звідки: Харьков
Morpheus
у меня машину на больших оборотах вроде бы не дергает
по трассе 140-160 едет нормально


Догори
 Профіль E-mail  Перегляд гаража користувача  
 
Повідомлення Додано: 20-вересня-2018 12:03 
Шановний знавець

Вік: 34
Повідомлення: 1821
Звідки: Івано-Франківськ
Ну так, в мене я вистроїв шо всі оберти включно до червоної зони ніяких подьоргувань немає також.
Щодо корекції по тиску, вона в мене є, та настроєна, але справа в чому що в мене немає опції коректування по тиску вручну, там просто газовий блок прораховує корекції до відповідного тиску, також є корекції по температурі. Але то не факт що з місця буде краще трогатись, хоча то треба буде з тим ще погратись, можливо й щось ще краще вистрою, просто зараз в мене машинка катається на адаптації, й впринципі всі відчуття як на бензині. А оскільки адаптація по мапу в мене вже відкатана більше ніж пів року, то не дуже хочу зараз наново просто якусь примітивну карту газову накатувати, а якшо накатувати, то треба буде накатувати її довго. Колись було таке що чек загорався в районі Але з іншої сторони можливо рух з місця трошки зміню, ну хіба ще відкатувати наново бензинову карту, але спочатку ще треба покататись суто на бензині щоб бензинові корекції прийшли в норму а точніше показники з лямбди, далі катати бензин, далі катати газ поки він не буде таким як бензин. Хтось так робив?


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 24-вересня-2018 20:01 
Шановний знавець

Вік: 34
Повідомлення: 1821
Звідки: Івано-Франківськ
Всім привіт, так як сильно підняли ціни на газ почав заливатись на ноу нейм заправках. І мене приємно здивував той момент що в балон лізе 32.5 літри. Також те що розхід по трасі значно впав. Ну знову ж таки можливо через те що я газ вистроїв трошки можливо інше. Але з того що нарахував 7 літрів газу по трасі такого розходу ще не очікував. Можливо два фактори зіграли роль але подивимось. Доречі скільки вам у балони лиють газу на даний момент? мені максимально заливали 38 літрів газу до підгинання поплавка а після то 34 - 34.5, ну й недавно було 36.69 але то АНП заправка була тому я сумніваюсь у їхній чесності.


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 25-вересня-2018 15:44 
Катаюсь без інструктора

Вік: 37
Повідомлення: 191
Звідки: Kiev
Мне по разному заливали от 32,5 до 34,5 как-то странно заходит....


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 03-жовтня-2018 12:02 
Шановний знавець

Вік: 34
Повідомлення: 1821
Звідки: Івано-Франківськ
Всім привіт, давненько я по суті нічого не писав.
Отож, поїхали.
Минулого тижня виїхав я собі як завжди з стоянки, до дому, а далі в сторону м. Львів, їдучи дорогою під горку почув що щось почало підвивати, думав мабуть ступічний підшипник але на цей раз передній, оскільки звук був з переду. Це була 4 передача швидкість 80-100 км в годину. Потім почало вже не гудіти а ревіти. Зїхав на обочину подивився під капотом вроді нічого немає, та й щось такий запах був якби що газом травить у салон, але понюхавши під капотом запаху газу не відчув, все ніби ок, але непонятна штука була на віть на холостих, думав можливо щеплення щось там не то. Поїхав далі, й починається жесть, якийсь стукіт непонятний, але в мому випадку я вже був майже на пів дороги до м. Львів, та й спішив дуже тобто евакуатор, автобуси й так далі не варіант бо їхав спішучи. Далі були звуки вже схожі на автобус лаз коли у нього здихає коробка міст, редуктор й так далі, і тут я почав розуміти що пробелми таки в коробці передач. Перестали забиватись спочатку 4 і 5 передачі, далі 2 відвалилась також лишились робочими тільки 3 та 1 передачі, але незважаючи на це мені треба було якось доїхати до Львова. Їхав до Львова на 3 передачі майже пів дороги, вийшло доїхати, ті справи які мені треба було зробити я зробив, машину після того відвіз на АІС. Вон
Вони розібрали машинку за пару днів звичайно ж бо я не по графіку приїхав й не по запису, й вердикт такий що це вже не коробка передач а металолом, бо розлетівся підшипник ну й там все побив.
І все ніби нічого, але коли я приїзджав ще давно на планові ТО що у Франківську що у Львові на АІС, мені відповідали ну цей гул з коробки, який у нас є що на 3 передачі що на 4 що на другій це нормально. Ну я й їздив хоча душою чув що такого гула немає бути бо навіть же в жигулю таких звуків крім редуктора у мене нічого не видавало. Понятно що він тихенький і в багатьох джілі є звук цього підшипника, але по факту підшипник розлетівся. І якби предявити АІСу я нічого не можу, вони ж це на папері не писали що звук з коробки нормальний і що все впорядку. А я що на 1 ТО що на ТО2 їм про це говорив, ще мається на увазі коли був на гарантії.

Наслідки такі - коробка передач передана зараз АІСом майстру в Київ, а точніше їде новою поштою туда, машина стоїть у Львові, я перетворився у пішохода до вирішення цього питання. По словах аіса - коробка абсолютно не підлягає ремонту, що там вроді й корпус побило ну й так далі. Але подивимось що скаже той майстер, бо він сказав що впевнений що зробить коробку, а також він впевнений що коробка від СК має підійти на наше авто(він же й перевірить це коли отримає коробку й зрівняє її з коробкою від СК/MK), хоча я сумніваюсь у цьому бо китайці казали що не підійде скоріш за все по розмірах і кріпленнях, але було б добре якби підійшла.

Також з негативних моментів є така річ - що коробки в Україні під наше авто немає як в АІС, так і в інших компаніях, замовити теоретично можна але це треба буде чекати 3 місяці. Є такі коробки БУ в китаї коштують 200 доларів але ще 200-300 доларів затягне доставка + розмитнення це так по мінімуму й буде десь йти сюди 1.5 місяці(ну або ж літаком але там 1 кг 10 доларів+-)... Тому поки надія на майстра з києва. Або ж мені ще довго бути пішоходом.

Тому всім в кого є навіть мінімальні якісь звуки з коробки та ви ще на гарантії їдьте на аіс й кажіть хай міняють коробку або ж підшипники й так далі незважаючи на те що вони вам будуть говорити що звук з коробки нормальний. З нормальної коробки, навіть з жигульовської звуку немає, ну можливо там якийсь дуже мінімальний але не такий що ви його чуєте.

Взагалі я багато де читав раніше перед купівлею авто що в Китайських машинках чомусь коробки летять, але наскільки розумію що біда в тому всьому підшипники які розлітаються чи там регулювання валів...


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 03-жовтня-2018 22:42 
Ас

Вік: 37
Повідомлення: 443
Звідки: Харьков
Morpheus
сочуствую, вроде как первая коробка, которая на наших машинах навернулась


Догори
 Профіль E-mail  Перегляд гаража користувача  
 
Повідомлення Додано: 04-жовтня-2018 11:59 
Шановний знавець

Вік: 34
Повідомлення: 1821
Звідки: Івано-Франківськ
Ну да, так воно й виглядає. Просто цікава досить ситуація може хтось опише який у вас гул в машині на 2-3 передачах та чи є на 4 і так далі?


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 04-жовтня-2018 12:36 
Назавжди з нами
Аватар користувача

Вік: 48
Повідомлення: 3781
Звідки: Полтава
Какой пробег? На моей коробку делали на 35к

_________________
Мой БЖ МК-CROSS 2012+ГБО

МК-CROSS 2012+ГБО на DRIVE2


Догори
 Профіль   
 
Повідомлення Додано: 04-жовтня-2018 12:45 
Трохи за кермом

Вік: 32
Повідомлення: 146
Звідки: Киев
GekaAE
А что у тебя с коробкой случилось?


Догори
 Профіль E-mail  Перегляд гаража користувача  
 
Повідомлення Додано: 04-жовтня-2018 13:41 
Ас

Вік: 38
Повідомлення: 360
Звідки: Запорожье
Morpheus
Гула нет, это точно. Стали немного хуже включаться 1 и 2 передачи, хотя они и с нуля не очень хорошо включались... Пробег 43к


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 04-жовтня-2018 14:34 
Назавжди з нами
Аватар користувача

Вік: 48
Повідомлення: 3781
Звідки: Полтава
А что у тебя с коробкой случилось?
подвывать начинала: viewtopic.php?p=603447#p603447
было ТРИ подхода. Два раза делали мастера из АИСа и потом недалеко в гаражах за ними все переделали умельцы

_________________
Мой БЖ МК-CROSS 2012+ГБО

МК-CROSS 2012+ГБО на DRIVE2


Рейтинг повідомлення: +1 (відгуків: 1)
Догори
 Профіль   
 
Повідомлення Додано: 04-жовтня-2018 17:34 
Шановний знавець

Вік: 34
Повідомлення: 1821
Звідки: Івано-Франківськ
Пробіг 43 тис км...

Добавлено спустя 3 минуты 4 секунды:
Якщо почали погано включатись передачі то тоже треба їхати на роботи по коробці, в мене також були симптоми що передачі погано включались.


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 05-жовтня-2018 18:52 
Катаюсь без інструктора

Вік: 37
Повідомлення: 191
Звідки: Kiev
Коробка на удивление хорошо работает. Хотя помнится через 12 тыс после покупки я заставил пересмазать все внутри, потому что мне показалось, что начались проблемы при втыкании 2й передачи. С того момента как часики.


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 05-жовтня-2018 22:50 
Шановний знавець

Вік: 34
Повідомлення: 1821
Звідки: Івано-Франківськ
Ось в тому й справа а я свій АІС незміг заставити це зробити. В тому то й біда... А так якби по гарантії замінили б підшипники й відрегулювали вали - з коробкою мав би бути порядок.


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 08-жовтня-2018 11:55 
Катаюсь без інструктора

Вік: 37
Повідомлення: 191
Звідки: Kiev
Вот честно - все проблемы нашей машины не конструктивные и не из-за качества, а процентов на 90% из-за сервиса, который АИС делает... такое ощущение, что машину не знают вообще и методом тыка в ней все делают.


Рейтинг повідомлення: +1 (відгуків: 1)
Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 08-жовтня-2018 19:14 
Шановний знавець

Вік: 34
Повідомлення: 1821
Звідки: Івано-Франківськ
Ну вже що є то є. Ну казали ті люди що роблять китайські коробки що в середньому коробки бігають 100 тис км на китайських машинах чи то джілі чи то чері чи інші з того що вони ремонтували.

Добавлено спустя 13 часов 55 минут 47 секунд:
Апдейт по коробці передач. Знайшлась коробка з донора в м. Житомир її й забрали - замінили підшипники й вже коробка приїхала на аіс у м. Львів. Також попросив АІС щоб вони глянули щодо щеплення - відповідь отримав вчора що одна пружинка вилетіла з диску - чому незнаю, можливо ослабилась чи щось таке - запчастин АІС звичайно ж запропонувати неможе. Але буду пробувати щеплення яке в Китаї замовляв раніше. Якщо воно підійде - то старий диск щеплення та корзина дуже по фото схожі на щеплення від Hyundai акцент або ще щось. З іншої сторони мені ніколи в нашому авто щеплення не подобалось бо слабо відчувався цей момент півщеплення та щеплення якесь воно занадто мягке та занадто високо воно брало навіть при мінімальному регулюванні воно досить високо брало.

Також був у мене скрип мінімальний (не завжди) при витисканні щеплення - але на аісі казали що то під пильником десь у коробці. У вас є таке? як вирішували?


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 10-жовтня-2018 13:57 
Катаюсь без інструктора

Вік: 37
Повідомлення: 191
Звідки: Kiev
У меня тоже есть этот скрип - но это скорее пружинка гдето... и в АИСе не знают как туда залезть и смазать.


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 10-жовтня-2018 14:13 
Шановний знавець

Вік: 34
Повідомлення: 1821
Звідки: Івано-Франківськ
В аіс мені скзаали що це десь в коробці ближче, але як воно я хз.


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 10-жовтня-2018 18:26 
Ас

Вік: 38
Повідомлення: 360
Звідки: Запорожье
Morpheus
У меня тоже был скрип небольшой, в основном зимой...


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 12-жовтня-2018 10:34 
Шановний знавець

Вік: 34
Повідомлення: 1821
Звідки: Івано-Франківськ
В кого машинка з червня 2015 року, в тих коробка трошки модифікована й не така як у мене але сумісна з нею, хз шо вони там змінили але щось міняли. То такий факт якщо хтось шось буде шукати. Вона називається JL-S160GIIC така ось річ.

Добавлено спустя 23 минуты 41 секунду:
Дозвонився на АІС, сказали що щеплення те що замовляв я раніше підходить на наше авто. Зараз збирають машину. Я вже подивлюсь з своєї сторони чи все ок чи ні.


Рейтинг повідомлення: +1 (відгуків: 1)
Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 12-жовтня-2018 11:53 
Ас

Вік: 37
Повідомлення: 443
Звідки: Харьков
Morpheus
поздравляю, пусть дальше радует


Догори
 Профіль E-mail  Перегляд гаража користувача  
 
Повідомлення Додано: 12-жовтня-2018 11:56 
Шановний знавець

Вік: 34
Повідомлення: 1821
Звідки: Івано-Франківськ
ierarh
Дякую. Надіюсь все буде ок тепер.


Догори
 Профіль E-mail   
 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 1378 повідомлень ]  Поперед.   На сторінку    1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 56  Далі


Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]


Хто зараз онлайн

Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів


Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Пошук в темі:


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB Мобільна версія