вверх

Сьогодні: 28-березня-2024 14:42

РОСІЙСЬКА ІМПЕРІЯ МАЄ БУТИ ЗНИЩЕНА


Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]




Створити нову тему Відповісти  [ 246 повідомлень ]  Поперед.   На сторінку   1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Далі
Автор Повідомлення
Повідомлення Додано: 09-вересня-2017 10:08 
Шановний знавець

Вік: 34
Повідомлення: 1821
Звідки: Івано-Франківськ
Хмм. Розганяв машинку також до 100. Розігнав за 11,5 секунди. За 15 секунд це дуже повільно. Тому пробуйте може міряти секундоміром чи що? Щодо розгону як на мене найактивніший у нас розгін це 1 і друга передачі. Машинку на 2 розганяєте до 80 км в годину динаміка просто космічна. Але то треба крутити й на 1 й на другій до 6.5 тис. Якраз другою передачою викручуємо такий час розгону. Третя починає крутити тільки від 80 км. так шоб гарно розганяла машинку. Й відчутно її так щоб нормально. Але це моя думка. Щодо тормозів погоджуюсь цілком вони в нас просто чудові. Навіть якось була ситуація що їхав за машиною перед світлофором він починав моргати але та машинка а саме ваз 10. Набирав швидкість ну й я думаю що також проїду. Так ось він різко почав тормозити - питання взагалі чому?... А я мав заблизьку дистанцію до нього тут це визнаю.... Так вже думав шо догоню його.. реально зупинився десь пів метра від його бампера - навіть заглохнув))) але з передачі не виключався бо їхав на 2 передачі. Тормоза відмінні. Можливо навіть мені вже й треба буде колодки десь міняти бо може й протерлись хоча на минулому ТО казали що колодки ще нормальні що можна їздити ну ось й їзджу.
Щодо меншого розходу після розкручування двигна - дуже цікава річ.
Я єдине що відчуваю то коли їду по трасі - що двигун почав набагато тихіше працювати. Можливо також через розкручування двигуна. Бо по місту люблю не швидко їхати а просто даю оберти двигуну та насолоджуюсь динамікою. Розхід вже давно не міряв. Ні на трасі ні по місту. БК каже що по трасі десь 6 6.5. Але кручу мотор так як хочу в плані динаміки. По швидкостях стараюсь їздити в межах 80-100 км в годину не більше.


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 11-вересня-2017 13:52 
Катаюсь без інструктора

Вік: 37
Повідомлення: 191
Звідки: Kiev
на выходных буду в Киеве и попробую разогнать на 1й и 2й... может, я просто неправильно разгонял авто.
А как в нашей машинке смотреть по БК? у нас же нет расходометра??? или Вы его доставили самостоятельно? Если да, то сколько стоило?

Вчера заправился... таки снова 9,5 л (ГАЗ)... хотя за все время во Львове постоянно стоял в пробках. Заправлял, как всегда, на ОККО. Похоже, от расхода никуда не денешься. Ну я по скорости люблю активную езду: по городу очень активно до 60-70 разганяюсь и на 4й езжю (разгон разгоном, а стараюсь не превышать по городу), а по трассе 120-130 езжю.

Про тормоза - у нас спереди дисковые вентилируемые (как оказалось) - наверно самая сильная часть в авто. Кстати, по ощущениям, авто легко переварит более мощные двигатели. С нашим блоком пока беда - из моих знакомых не знает как его перепрошить. Рекомендовали съездить туда где Митсубиши "шьют" - говорят похож на Митсу 1.5 начала 2000-х. Возможно можно у них что то найти
Сейчас переехал и оценил насколько удобная функция Follow me home, когда можно включать фары с брелка и освещать себе дорогу попути к машине или от машины к дверям. Кто не знает, если нажать закрытие дверей 2 раза то включится ближний свет. Автоматически он не отключается, так что потом снова нужно назать "Закрыть" или "Открыть" и он тухнет.

Добавлено спустя 8 минут 47 секунд:
И еще, Морфеус,
ты не пробовал Motul заливать вместо стандартного Shell?


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 11-вересня-2017 14:27 
Водій-випробувач

Вік: 43
Повідомлення: 319
Звідки: Киев
Tarek
Да мне тоже сказали что с блокам проблема, ничего на него нет. Единственный вариан если какой-то кулибин по ЭБУ возьмется на него программу написать, но на это уходит много времени. Там больше проблема не написать программу а вычитать сам блок.


Догори
 Профіль   
 
Повідомлення Додано: 12-вересня-2017 08:44 
Ас

Вік: 38
Повідомлення: 360
Звідки: Запорожье
Сейчас переехал и оценил насколько удобная функция Follow me home, когда можно включать фары с брелка и освещать себе дорогу попути к машине или от машины к дверям. Кто не знает, если нажать закрытие дверей 2 раза то включится ближний свет. Автоматически он не отключается, так что потом снова нужно назать "Закрыть" или "Открыть" и он тухнет.

Странно, у меня свет гаснет сам секунд через 40-60, попробуй подождать...


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 12-вересня-2017 20:39 
Шановний знавець

Вік: 34
Повідомлення: 1821
Звідки: Івано-Франківськ
Я доставляв БК в наше авто - а саме мультітронікс. Розходоміру у нас немає але мабуть з іншими блоками в китаї є бо в нас є на цифрблаті помітка літра на кілометри що означає що машинка таки проектувалась під таке й мабуть в автоматах таке показує чи можливо суто в китайських версіях авто. Правда в китаї їх вже не продають... Там дуже швидко модель за моделлю випускають. Але радує те що вони зробили що багато запчастин з нашого авто йдуть на їхні нові автомобілі.
9 з половиною літрів по львіських пробках це прекрасний розхід як на мене тому що треба відмінусувати 15-20 процентів розходу газу якщо немає варіатора або ж прошивки. І по бензину тоді виходить в районі 7-8 літрів по місту?
Які оберти тримаєте по місту переважно?

Щодо мотулю - не пробував. Як на мене просто розкручена фірма. І дуже багато підробок. Дивився багато тестів на ютюбі є банка що дійсно має результат трошки кращий за той же шелл а є що погірше буде. Тому думаю ціна себе не оправдовує. Єдине масло яке завжди хотів залити бо перевіряв його багато разів це Liqui Moly думаю там й підробок особливо нема бо воно не сильно популярне в нас через те що коштує досить дорого. Але там є різні його варіації я колись лив правда не в джілі Top tec 4100 чи щось таке вже й забув масло відмінне. А головне в маслі синтетичному шоб було повна синтетика й не підробка ну й вязкість така яку вам треба я б радив 5w40. Сам юзаю таке але шелл.
Фоллов мі хоум також у мене гасне десь до хвилини часу.
Щодо тормозів - дуже цікаво що вони вентильовані. Ну тут питань нема тормоза мені наші дуже подобаються.

З самим блоком не проблема. Але просто ніхто ще не знає як конкретно на наш блок записати інфу й зчитати її. А так то хто б що не казав блок у нас хороший. В когось були за весь цей час проблеми з нашим блоком? Я думаю що ні. А це однозначно означає що блок хороший і його нормально запрограмили. Часто буває по форумах різних авто дивився що блок тримає завищені оберти або коли витискаєш щеплення що він сильно оберти чуть не до двох тисяч піднімає. А у нас з цим же порядок повний і машинка себе абсолютно адекватно веде. Просто як на мене здалось би їй зробити трошки обагаченішу суміш на холостих. Тобто десь так як зимою її заводиш на холодну. Тоді суміш відносно багата й на машинці досить цікаво їздити. Але мабуть китайці трошки думали що такою прошивкою зменшать розхід палива а в дійсності ж його підняли. Доречі всім у кого газ - рекомендую їхати до газовиків й попросити обагатити суміш - динаміка буде краща а розхід буде меншим як би це парадоксально не звучало. Мотор не буде давитись.

Як взагалі машинка радує?


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 12-вересня-2017 23:48 
Катаюсь без інструктора

Вік: 37
Повідомлення: 191
Звідки: Kiev
по розходу на бензині було 7,5-7,8 в середньому. Оберти... намагаюсь від 2х то 3х тис тримати завжди. іноді вище на розгонах. проте я на нейтралі майже не їзжю - просто ногу з педалі газу для руху накатом відпускаю і коли вже близько до тормозіння, то тоді вмикаю нейтраль. наприклад, розігнався до 60 на 3й - бачу червоне - вмикаю 4ту і відпускаю газ, так майже до світлофору качуся. Перед поворотами так на 3й - гальмую - в повороті нейтраль - на виході 2гу, або 1шу.
По прошивці газу - тут цікаво - коли похолодало минулого року, то в мене загорівся Чек і мені збагатили суміш - від'їздтв зиму, потім майже всю весну. Аж коли потепліло знову Чек - обіднили суміш - зараз так і катаюсь. Розхід всюди +- такий самий, ьільки коли холодно пропорційно зростає розхід бензину - гріється довго - 5-6 км успіваю проїхати поки нагріється.

Я коли завожу на холодну, то оберти буває до 1000 піднімаються, а за секунд 20-30 стають 700+-, а як вже до робочої нагріється, то між 500 і 600 стрілка.

Машинка дуже радує. Взагалі не очікував, що отак майже проблем з нею не знатиму. На позаминулих вихідних шмат асфальту розміром із кулак в скло піймав на одеській трасі на 120 км на год. То просто невеличкий павучок. Із середини рівне скло на дотик абсолютно - тобто не наскрізний удар, а лише верхній шар тріснув. По страховці (каско) скло мінятимуть. Буду первіряти щоб таке саме поставили... Бо реально дуже міцне. Я коли його вивчати почав, то мене здивувало що у нас є струни накалювання навколо дзеркала заднього виду зверху - такі самі як на задньому склі - то підігрів, чи що воно таке?

На тій самій Одеській пару разів чиркнув сталевим захистом по "хвилях", які там викатали - добре, що поставив.

Порівнював із друзями вартість утримання (у одного ПасатБ7, а у іншого ПроСід передостанній), то суттєво дешевше ніж у них. Страховка - дешевша, паливо дешевше - вони газ побоялись ставити, резина дешевша, у них 17 і 16 радіуси, паркувати - в будь-яку шпарину влазить. Дуже раціональне авто. Правда наступна машина буде більшою - думаємо із дружиною про поповнення.


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 13-вересня-2017 02:04 
Шановний знавець

Вік: 34
Повідомлення: 1821
Звідки: Івано-Франківськ
Щодо тросиків - то антена йде у нас від радіо там ще ззаду є конектор. Якщо я правильно розумію....
Щодо скла здивувало. Значить таки хороше скло ставлять. Але взагалі помічав що саме у нашому авто китайці запхали дійсно хороші компоненти. Навіть свічки поставили інші ніж на всіх моделях джілі в наш двигун. Також непамятаю вже хтось писав що у нас досить міцні фари. В когось було ДТП і що фарам нічого не сталось...

Дуже цікаве переключення передач. Правда при необхідності швидкого тормозіння краще зразу 2 передачу включати. тоді набереться вакуум і тормоза будуть значно ефективніші.

Мабуть й тому розхід низький. Просто четверта передача не буде тормозити авто так сильно як 3. А розхід при такому накаті буде рівним 0. Бо спрацьовує система ЕПХХ, на нейтралці ж би йшов бензин. Мабуть й тому такий низький розхід бензину у вас бо правильна їзда й правильні оберти. Можна оберти дати від 2500 до 3500 мав би бути розхід ще меншим щоб ближче завжди до крутного бути...бо в нас крутний трошки вище йде.

Взагалом всі кажуть що найкраще на нейтралці старатись не їздити то й безпечніше й розхід буде меншим. Але я після жигуля полюбляв нейтралку в нашому авто довгий час.... Але останнім часом просто досить сильно кручу оберти на 2 передачі і по трошки вони падають з відпущеною педалькою газу кочусь - розхід також рівний нулю в той час. А ще одночасно двигун продувається від нагарів й тп й тд. Правда затрачується бензин на розкручування двигуна до високих обертів на малих передачах. Але динаміка нашої машинки мені дуже подобається. Як доречі динаміка нашої машинки в порівнянні з сід? Бо я їздив був один раз на кіа сід 2010 року - то по відчуттях здалось що приблизно те ж авто правда там мотор 1.6 і коробка 6 ступка була. Тому можна сказати що та машина покраща - але й ціна у два раза вища була її новою.

Щодо вартості володіння у нас машинка завжди буде дешевою. Бо запчастини з китаю будуть завжди дешевші ніж на пасата чи там на кіа. Хоча кіа хундай робиться в китаї також. Не кажу що повністю але є заводи по виготовленню цих машин.
Зимою дійсно досить довго буде грітись двигун. Але в мене на бензині гріється десь до 1-2 км.. Думаю не більше хоча то залежить куда їхати. І на якій температурі на газ переходить.


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 13-вересня-2017 10:53 
Катаюсь без інструктора

Вік: 37
Повідомлення: 191
Звідки: Kiev
Щодо компонентів, то вони на диво якісні, це так. Таке відчуття, що все із запасом зроблено, скло, пружини на підвісці, гальма. Схоже, що вони планували більш потужне щось зробити, а зробили те, що зробили.
Про фари, не знаю наскільки міцні, але світять навіть із стандартною лампою дуже добре.
Ну на передачі машинка в будь-якому разі краще тормозить ніж на нейтралі. Так завжди безпечніше.

про 2500-3500 цікава ідея - треба спробувати. Просто після 3000 трохи страждає акустичний комфорт.
Я порівнював динаміку у друзів за кермом - про Пасат навіть писати не буду, там 1.8турбо + DSG, то вона реально валить. А ПроСід - 1.6 + 6MT - динаміка дійсно краща, і двигун розкручується швидше. Все ж таки трохи вище класом авто і на 20 коней більше при додатковій передачі. Сід взагалі покраще - шумка краща, динамічніша, АЛЕ простір у салоні взагалі не більший, а більший тільки багажник. І ціна - як уже підмічали вона вдвічі більша. У нашої машинки дуже хороша компоновка, яка забезпечує простір всередині, не менший ніж в Сід і в Фокусі минулому.

Про прогрів - якщо гріючи крутити до 2000-2500 то гріється швидко, проте взимку я по проспекту перемоги на 1й і 2й передачі їздив - там такі пробки зранку від Святошина до Берестейки, що все на обертах трохи вищих за холості, так що на них то довго відбувається.

Про свіячки - на минулому ТО дивились 31тис, то чисті були. Я думаю, просто газ у нас менше бодяжать, то і свічки на ньому краще ходять, хоча може просто свічки хороші :)
До речі у нас крутний момент максимальний уже на 3400 об. Це досить рано. Хоча для поїздок по місту в самий раз.


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 13-вересня-2017 11:29 
Трохи за кермом

Повідомлення: 100
Звідки: Маріуполь
Щодо компонентів, то вони на диво якісні, це так. Таке відчуття, що все із запасом зроблено, скло, пружини на підвісці, гальма. Схоже, що вони планували більш потужне щось зробити, а зробили те, що зробили.

Були ж новини, що китайці на базі GC5 роблять кросовер, якщо не помиляюсь. Так, Geely Vision X3 називається, схожа на МК Крос.


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 13-вересня-2017 12:03 
Катаюсь без інструктора

Вік: 37
Повідомлення: 191
Звідки: Kiev
Так - знайшов https://autoreview.ru/news/psevdokrosso ... ssekrechen

збоку лінія дверей один в один як у наших авто - трохи носа змінили і зад. Ну і салон в фірмовому стилі. Виглядає непогано. Хоча S1 на тій самій платформі цікавіший. http://news.infocar.ua/novyy_krossover_ ... 15917.html

Дуже схоже що вони і на нашу думали 1.33 турбо ставити, але не поставили... проте запас по інших частинах лишився.

загалом розкручують платформу.


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 13-вересня-2017 20:12 
Шановний знавець

Вік: 34
Повідомлення: 1821
Звідки: Івано-Франківськ
Платформа у нас CE-1 чи то 2 вже й забув. В китаї може й були варіації наших машинок з турбо. Щодо багажника. У седані в нашому авто настільки великий багажник що я дивуюсь як вони його таким зробили. Але є проблема самого пройому.... Він завузький був би ліфтбек або ж щось таке то ідеально. А так то було що в мене каляска дитяча невлазила зимова навіть в зібраному стані. Але ось якщо щоб по обєму туда запихати то дуже здоровий.


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 14-вересня-2017 12:17 
Катаюсь без інструктора

Вік: 37
Повідомлення: 191
Звідки: Kiev
В тех паспорті написано СЕ-1.

Ну в мене хетч - там малий багажник, ще й запаску в ньому вожу, бо газ поставив.


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 14-вересня-2017 17:15 
Ас

Вік: 37
Повідомлення: 443
Звідки: Харьков
у меня седан, СЕ-2


Догори
 Профіль E-mail  Перегляд гаража користувача  
 
Повідомлення Додано: 29-вересня-2017 14:56 
Катаюсь без інструктора

Вік: 37
Повідомлення: 191
Звідки: Kiev
Народ,

ни у кого не было проблемы, что когда разгоняешься то при скорости от 60 до 80 вибрация появляется? к 100 км проходит... Я грешу пока на баланс колеса, но боюсь чтоб еще чегото не было...


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 29-вересня-2017 15:01 
Генеральний конструктор
Аватар користувача

Вік: 52
Повідомлення: 7381
Звідки: Кривой Рог
Tarek
Ну так сделай балансировку, а там видно будет.

_________________
БЖ Geely СК Impress 2013
БЖ Chery Tiggo 7 Luxury 2019


Догори
 Профіль E-mail  Перегляд гаража користувача  
 
Повідомлення Додано: 29-вересня-2017 15:20 
Трохи за кермом

Вік: 32
Повідомлення: 146
Звідки: Киев
У меня было. Оказалось из правого переднего подкрылка повылетали саморезы, и он отходить от бампера начал. На ТО не нашли причину, а узнал я о том, что это подкрылок - когда он отвалился, и асфальт чесать начал.
Причем дребезг и вибрация появлялись четко после 60км/ч.


Догори
 Профіль E-mail  Перегляд гаража користувача  
 
Повідомлення Додано: 29-вересня-2017 19:41 
Катаюсь без інструктора

Вік: 37
Повідомлення: 191
Звідки: Kiev
Сделал балансировку - не помогло.
я без передних подкрылков уже пару месяцев катаюсь... как бампер треснул об бордюр на скорости 4 км в час. На АИСе есть бампер, но нет подкрылков и Защиты бампера, чтоб поставить. Уже 2 месяца жду по страховке. У меня никакого дребезга нет - только вибрация и четко с 60 до 80 км. к 100 км она проходит. В общем без механиков здесь к сожалению не обойдется.


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 02-жовтня-2017 20:47 

Повідомлення: 1
Звідки: Ужгород
Привіт,
Підскажіть будь ласка, хто ставив динаміки в задні двері, чи була там проведена проводка від заводу, чи потрібно самостійно проводити від магнітоли?
Дякую!


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 02-жовтня-2017 21:14 
Ас

Вік: 37
Повідомлення: 443
Звідки: Харьков
wepsters
проводка была, но одному сказали что не было, лучше контролировать


Догори
 Профіль E-mail  Перегляд гаража користувача  
 
Повідомлення Додано: 02-жовтня-2017 22:49 
Катаюсь без інструктора

Вік: 37
Повідомлення: 191
Звідки: Kiev
Проводка есть. У меня по крайней мере.


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 03-жовтня-2017 19:43 
Відмінний драйвер
Аватар користувача

Вік: 29
Повідомлення: 208
Звідки: Івано-Франківськ
Привіт,
Підскажіть будь ласка, хто ставив динаміки в задні двері, чи була там проведена проводка від заводу, чи потрібно самостійно проводити від магнітоли?
Дякую!

Проводка є, тільки з штатними розємами, які при установці динамиків я обрізав!


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 05-жовтня-2017 11:29 
Шановний знавець

Вік: 34
Повідомлення: 1821
Звідки: Івано-Франківськ
По вібраціях також залежить на якій передачі йде розгін? Можливо у цьому проблема що двигун більше напрягається? якщ це на 5 передачі то думаю що вібрації полюбому будуть. Якщо на 4 то вібрацій взагалі немало б бути ну а 3 то взагалі має машинка летіти як літак. Чи це з цим не звязано?


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 05-жовтня-2017 11:33 
Катаюсь без інструктора

Вік: 37
Повідомлення: 191
Звідки: Kiev
Ні, це як раз на 3й передачі стається, ну і потім на 4й. Того мене це трохи і хвилює. То не так давно з'явилось.
І чітко з 60 до 80, іноді до 90.


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 05-жовтня-2017 12:02 
Шановний знавець

Вік: 34
Повідомлення: 1821
Звідки: Івано-Франківськ
Найкраще просто подивитись на яких обертах і додатково до того спробувати те ж саме суто на бензині бо як памятаю на газу їздите?
А ще після того на холостих покрутити так мотор з приблизними обертами чи небуде вібрацій таких при постої. І також на бензині й на газі. Може бути що запалення у газу погано налаштоване й це служить таким вібраціям що в двигуна можливо замала суміш на тих швидкостях обертах.
Просто в теорії під газ треба правильну прошивку авто або ж варіатор. Більшість газовиків кажуть що ні й що сучасні блоки самі все знають і мають широкі кути запалювання но насправді то не так. Й від такого можуть бути подібні проблеми якщо я правильно зрозумів суть питання.


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 06-жовтня-2017 00:41 
Катаюсь без інструктора

Вік: 37
Повідомлення: 191
Звідки: Kiev
цікава думка. Завтра спробую. Дякую за ідею.


Догори
 Профіль E-mail   
 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 246 повідомлень ]  Поперед.   На сторінку   1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Далі


Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]


Хто зараз онлайн

Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів


Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Пошук в темі:


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB Мобільна версія