вверх

Сьогодні: 28-березня-2024 14:46

РОСІЙСЬКА ІМПЕРІЯ МАЄ БУТИ ЗНИЩЕНА


Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]




Створити нову тему Відповісти  [ 10 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
Повідомлення Додано: 20-січня-2014 15:52 
Шановний знавець
Аватар користувача

 З Днем народження eem
Вік: 73
Повідомлення: 1802
Звідки: Ивано-франковск
Штрафи ДАІ можна оплачувати через інтернет 20 січня 2014

В Україні запрацював http://ukrpayment.com.ua/ -перший сервіс, за допомогою якого можна оплачувати штрафи ДАІ повністю онлайн, без необхідності роздруковувати квитанцію та заносити її в інспекцію. Створили сервіс компанії «Електронні Карткові Платежі» (e-CPayment) і «Фетпейментс». Сервіс рекомендований до використання на офіційному сайті ДАІ, всі оплати фіксуються в базі даних інспекції. При цьому, за словами директора «Фетпейментс» Андрія Інгульського, сервіс не передбачає формальних або фінансових відносин з ДАІ. Андрій пояснює, що користувачеві не потрібно реєструвати в інспекції оплату штрафу за порушення правил дорожнього руху, тому що бази даних ДАІ та казначейства обмінюються даними про платежі автоматично. «А враховуючи те, що платіж здійснюється безпосередньо на казначейство, немає необхідності в додатковій реєстрації/звірці сплаченого штрафу в підрозділах ДАІ», -говорить він. Дані про всі платежі зберігаються в «Особистому кабінеті», при необхідності можна отримати банківську квитанцію з мокрою печаткою. До оплати сервіс приймає карти Visa і MasterCard будь-якого банку. Сервіс заробляє за рахунок комісії з платежів. У планах розробників випустити аналогічний мобільний додаток.

_________________
Зображення


Востаннє редагувалось eem в 20-січня-2014 16:25, всього редагувалось 1 раз.

Рейтинг повідомлення: +5 (відгуків: 5)
Догори
 Профіль  Перегляд гаража користувача  
 
Повідомлення Додано: 20-січня-2014 16:05 
Місцевий
Аватар користувача

Вік: 38
Повідомлення: 2844
Звідки: Троещина
Долго искал ссылку на оффсайте ГАИ на этот ресурс, но таки нашел.

_________________
Зображення
Galant|Ностальгия


Догори
 Профіль   
 
Повідомлення Додано: 20-січня-2014 16:09 
Шановний знавець
Аватар користувача

 З Днем народження eem
Вік: 73
Повідомлення: 1802
Звідки: Ивано-франковск
Добавлю для справки
http://www.sai.gov.ua/ua/admpractice/2.html
Текст:
Адміністративна діяльність

Порядок сплати адміністративних штрафів у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху

Відповідно до ст. 307 Кодексу України про адміністративні правопорушення (далі –КУпАП), штраф має бути сплачений порушником не пізніш як через п'ятнадцять днів з дня вручення йому постанови про накладення штрафу, а в разі оскарження або внесення на неї подання прокурора такої постанови - не пізніш як через п'ятнадцять днів з дня повідомлення про залишення скарги або подання без задоволення. Відповідно до ст. 308 Кодексу України про адміністративні правопорушення, у разі несплати правопорушником штрафу у строк, установлений частиною першою статті 307 КУпАП, постанова про накладення штрафу надсилається для примусового виконання до відділу державної виконавчої служби за місцем проживання порушника, роботи або за місцезнаходженням його майна в порядку, встановленому законом. У порядку примусового виконання постанови про стягнення штрафу за вчинення адміністративного правопорушення з правопорушника стягується: - подвійний розмір штрафу, визначеного у відповідній статті КУпАП та зазначеного у постанові про стягнення штрафу; - витрати на облік зазначених правопорушень. Розмір витрат на облік правопорушень визначається Кабінетом Міністрів України. Як сплатити штраф? З метою сплати сплатити штрафу необхідно звернутися до будь-якої установи банку України. При цьому необхідно мати при собі документ, що посвідчує особу, індивідуальний ідентифікаційний номер платника податку, екземпляр протоколу про адміністративне правопорушення. З 16 липня 2013 року вступив в силу Наказ МВС України № 606 "Про вдосконалення процедури сплати штрафів за порушення Правил дорожнього руху та застосування механізму автоматичного заліку таких штрафів під час отримання коштів". Відповідно до цього наказу відбуватиметься щоденне завантаження до автоматизованої системи «Управління фінансами МВС України» виписок про сплачені штрафи за порушення ПДР отриманих у територіальних органах Державної казначейської служби України. Таким чином удосконалена процедура сплати штрафів за порушення Правил дорожнього руху, оскільки в громадян не буде необхідності в наданні копій квитанцій про сплату штрафів до підрозділів ДАІ. ДАІ звертає увагу громадян, що для точного занесення даних до системи необхідно правильно заповнювати квитанції. В реквізиті касового документу для ідентифікації обліку та контролю платежів до бюджету за кодом бюджетної класифікації 21081300 «Адміністративні штрафи у сфері забезпечення безпеки дорожнього» обов’язково потрібно без помилок вказувати серію та номер протоколу про адміністративне правопорушення. Департаментом ДАІ МВС розроблено зразок заповнення квитанції про сплату штрафу у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху (за порушення Правил дорожнього руху), що має бути розміщений в кожній установі (відділенні) банку. Завантажити зразок заповнення квитанції (30 кб) про сплату штрафу у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху (за порушення Правил дорожнього руху)

Реквізити рахунків, відкритих в органах Державного казначейства України для зарахування адміністративних штрафів у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху

Також можливо сплатити штраф у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху (за порушення Правил дорожнього руху) через інтернет на сайтах банків, які надають таку можливість http://banker.ua/banks/ або на сайті http://ukrpayment.com.ua. Звертаємо увагу, на те, що он-лайнові системи які надають послуги з прийому платежів, у тому числі за порушення Правил дорожнього руху, включаючи банківські системи, не мають відношення до Державтоінспекції МВС України. Всі питання та пропозиції щодо їх працездатності необхідно надсилати користуючись контактними даними наведеними на цих інтернет ресурсах.

_________________
Зображення


Рейтинг повідомлення: +2 (відгуків: 2)
Догори
 Профіль  Перегляд гаража користувача  
 
Повідомлення Додано: 08-липня-2015 09:00 
Шановний знавець
Аватар користувача

 З Днем народження eem
Вік: 73
Повідомлення: 1802
Звідки: Ивано-франковск
Киевлянам и не только ))
Водителям дали возможность оплатить штраф за нарушение с компьютера
Максим Сорокин ■ 8 июля | 8:19
Теперь столичным водителям не нужно стоять в очереди в кассе банка, чтобы оплатить штраф за нарушение ПДД. Вчера на сайте https://gospay.com.ua/ заработал онлайн-сервис по оплате административных штрафов. Также на сайте можно оплатить транспортный налог и услуги государственной службы охраны.

«Управление ГАИ Киева внедряет сервис онлайн-оплаты административных штрафов за нарушение правил дорожного движения и услуг, связанных с использованием автотранспортных средств. Делается это для удобства водителей, чтобы им не приходилось стоять в очереди. Теперь, к примеру, нарушитель может заплатить штраф по приезде домой или даже с помощью мобильного телефона, если есть доступ к интернету и номер индефикационного кода», — говорят нам в пресс-службе ГАИ Киева.

«Вести» провели эксперимент: чтобы оплатить штраф, у нас ушло пять минут. На сайте нужно выбрать назначение платежа, свой регион. После чего ввести фамилию, имя и отчество, идентификационный код, номер протокола, дату, а также сумму платежа. После чего подтвердить оплату.

Киевлянам такая инициатива пришлась по нраву. «Сразу, как узнал о приложении, оплатил (Превышение скорости). Потратил не больше семи минут. До этого неделю не мог попасть в банк. Лень было тратить время. Крутая штука», — пишет на автофоруме пользователь Grizz. «Супер. Долой бумажную бюрократию. Правда, неясно, нужно ли приносить квитанцию. Будет супер, если ее можно будет гаишникам отправить по имейлу. Правда, с мобильного не очень удобно. Слишком маленькие иконки. Приходится привыкать», — поддерживает его другой пользователь форума Zino BMW.
http://vesti-ukr.com/kiev/106413-kaches ... -internete
----------------

_________________
Зображення


Востаннє редагувалось eem в 08-липня-2015 09:19, всього редагувалось 1 раз.

Догори
 Профіль  Перегляд гаража користувача  
 
Повідомлення Додано: 01-серпня-2015 09:10 
Головний інженер
Аватар користувача

Вік: 42
Повідомлення: 4984
Звідки: Донецк
В Украине начал работу онлайн-сервис BadParking, который позволяет подать жалобу в ГАИ на неправильно припаркованный автомобиль. Статья.
Ссылка на сайт BadParking
Если честно я еще не добрался до последних изменений в ПДД и КУАП. Кто читал, расскажите: де юре разрешили штрафовать хозяина авто без доказательства кто именно был за рулем в момент правонарушения?

_________________
Были: Geely CK 1.5 Comfort 2007 и Geely MK-2 1.5 Impress 2009


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 15-серпня-2015 11:13 
Півтисячник
Аватар користувача

Вік: 51
Повідомлення: 538
Звідки: Кривой Рог
Забанений: Безстроково
В Украине начал работу онлайн-сервис BadParking,
Чет хостинг этого ресурса , как-то не навевает мысль о сколь-нибудь его официальности. И что данные с него куда-то передаются и как-то рассматриваются, и тем более принимаются меры. Инициатива безусловно похвальная, но без официального статуса ресурса и изменений в законодательстве - не имеет будущего.

_________________
Ушел причинять добро...
Зображення


Догори
 Профіль E-mail  Перегляд гаража користувача  
 
Повідомлення Додано: 17-серпня-2015 09:26 
Головний інженер
Аватар користувача

Вік: 42
Повідомлення: 4984
Звідки: Донецк
Baralgin Это не гос.ресурс, это вспомогательный сервис для тех кто не знает что писать и куда писать.
Сервіс BadParking.in.ua призначено для створення скарг до Державної автомобільної інспекції України на дії водіїв автомобілів, які, на думку користувача сервісу, порушують Правила дорожнього руху, зокрема, у частині зупинки/стоянки транспортних засобів.

_________________
Были: Geely CK 1.5 Comfort 2007 и Geely MK-2 1.5 Impress 2009


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 21-грудня-2015 20:56 
Шановний знавець
Аватар користувача

 З Днем народження eem
Вік: 73
Повідомлення: 1802
Звідки: Ивано-франковск
У МВС ПРЕЗЕНТУВАЛИ МОЖЛИВОСТІ ДЕРЖРЕЄСТРУ РУХОМОГО МАЙНА (ФОТО, ВІДЕО)
21.12.2015 | 16:40

Його відкриття найближчим часом дозволить відслідкувати історію кожного автомобіля в Україні, зареєстрованого з 2012 року – кому належить авто, чи змінювався його колір, скільки разів потрапляло в ДТП. Про це на брифінгу сьогодні, 21 грудня, повідомив в.о. директора Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.
За його словами, на веб-сайті МВС України з'явилася можливість перевірити транспортний засіб за реквізитами його власника. Після необхідної авторизації кожен громадянин зможе отримати інформацію про автомобіль, зареєстрований на ту чи іншу особу. Зокрема, запитувачеві на електронну пошту буде надано базову інформацію: марку автомобіля, рік його випуску та рік реєстрації, а також об'єм двигуна.

Водночас процес авторизації в системі передбачає надання запитувачем інформації стосовно себе, аби власник автомобіля також міг дізнатися, хто цікавився його автотранспортом.

Владислав Криклій зазначив, що сервіс поки що працює в тестовому режимі. Базову інформацію можна отримати безкоштовно. З часом у Головному сервісному центрі МВС планують збільшити перелік інформаційних послуг, додавши інформацію про зміну кольору авто, кількість потраплянь у ДТП тощо. Цю інформацію можна буде отримати на платній основі, кошти від її надання надходитимуть до бюджету.

Департамент комунікації МВС України
-------------------------------------------
PS1: На самом сайте ссылки не нашел :? Так что кто найдет - оставьте здесь ссылку :wlcm:
PS2: Модераторы - возможно переименовать тему, типа :"Интернет и ГАИ(штрафы, справки ...)" :oops:

_________________
Зображення


Догори
 Профіль  Перегляд гаража користувача  
 
Повідомлення Додано: 12-грудня-2018 20:10 
Шановний знавець
Аватар користувача

 З Днем народження eem
Вік: 73
Повідомлення: 1802
Звідки: Ивано-франковск
Главный сервисный центр МВД представил новый электронный сервис - теперь в два клика можно проверить свидетельство о регистрации транспортного средства. Это дает возможность каждому гражданину самостоятельно убедиться, было ли выдано свидетельство по указанному номеру.

Онлайн-сервис прост в использовании: чтобы убедиться, что свидетельство о регистрации транспортного средства выдавалось, достаточно ввести его серию (три буквы) и шестизначный номер в соответствующие поля. В случае, если данная информация содержится в Едином госреестре МВД относительно зарегистрированных транспортных средств и их владельцев, на экране появится вся информация, указанная на бланке свидетельства, кроме личных данных владельца транспортного средства. Сервис предоставляет доступ к информации, начиная с 2013 года, ее обновления будет осуществляться ежемесячно.

Сервис проверки свидетельства о регистрации транспортного средства найдете здесь:
http://hsc.gov.ua/poslugi/perevirka-svidotstva-pro-reyestratsiyu-tz/

_________________
Зображення


Догори
 Профіль  Перегляд гаража користувача  
 
Повідомлення Додано: 21-грудня-2018 18:27 
Шановний знавець
Аватар користувача

 З Днем народження eem
Вік: 73
Повідомлення: 1802
Звідки: Ивано-франковск
В Україні з’явився зручний онлайн-сервіс для водіїв
П'ятниця, 21 грудня 2018, 17:06

21 грудня в Україні запрацював так званий електронний кабінет водія, в якому можна отримати будь-яку інформацію про власне авто та водійське посвідчення, оплатити адміністративні правопорушення, переглянути історію будь-якого автомобіля за VIN-кодом та записатися в чергу до сервісних центрів МВС.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

За її даними, новий онлайн-сервіс доступний на сайті e-driver.hsc.gov.ua та на Урядовому порталі kmu.gov.ua у розділі "Електронні послуги". Доступ до е-кабінету здійснюватиметься за допомогою цифрового підпису, BankID або MobileID.

Зокрема, водії відтепер можуть зайти у свій е-кабінет та скористатися низкою послуг, наприклад, переглянути інформацію про свої водійські посвідчення (національне та міжнародне); дізнатися всю інформацію про свої транспортні засоби (технічні характеристики, право власності, історії авто); перевірити, чи не накладені обтяження на ТЗ; одержати повну інформацію про адмінпорушення.

"Аби скористатися всіма перевагами Кабінету, необхідно пройти електронну ідентифікацію. Це – обов’язкова умова доступу практично для всіх публічних послуг, що надає держава в онлайні. Відтепер українцям доступна мобільна ідентифікація, тобто MobileID, що передбачає інтеграцію цифрового підпису в SIM-карту вашого телефону. Тож е-послуги стають ще зручніші та доступніші для громадян", – пояснюють в МВС.

В е-кабінеті водій, зокрема, може:

- сформувати платіж та оплатити штраф;

- при замовленні індивідуальних номерних знаків перевірити, чи обраний знак вільний у даному регіоні, та одразу замовити макет;

- організувати візит до сервісного центру МВС, обравши зручні дату й час;

- перевірити будь-який транспортний засіб за VIN-кодом під час купівлі-продажу авто, тобто безкоштовно дізнатися про останню операцію з транспортним засобом, дату та місце його останньої реєстрації, рік випуску та загальні технічні характеристики.

"За 45,68 гривень користувачам електронного кабінету водія стане доступною інформація про кількість попередніх власників, участь авто у ДТП, наявність заборони на продаж або обтяжень, страхування тощо", - додають у прес-службі.

Проект реалізований за підтримки проекту USAID/UK aid "Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах"/TAPAS і Фонду Східна Європа.
Больше http://mvs.gov.ua/ua/news/17263_V_Ukraini_zapracyuvav_Elektronniy_kabinet_vodiya_FOTO_INFOGRAFIKA.htm

_________________
Зображення


Востаннє редагувалось eem в 21-грудня-2018 18:33, всього редагувалось 1 раз.

Догори
 Профіль  Перегляд гаража користувача  
 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 10 повідомлень ] 


Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]


Хто зараз онлайн

Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів


Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Пошук в темі:


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB Мобільна версія