вверх

Сьогодні: 05-жовтня-2024 06:01

РОСІЙСЬКА ІМПЕРІЯ МАЄ БУТИ ЗНИЩЕНА

Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]

Створити нову тему Відповісти  [ 12 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
Повідомлення Додано: 26-грудня-2022 23:23 
Адмін

Вік: 47
Повідомлення: 9515
Доволі цікава презентація. Очікую тест і огляд

БЖ Рудої Гелі СК з 07.04.2007 по 14.05.2013

Рейтинг повідомлення: +4 (відгуків: 4)
Догори
 Профіль   

Повідомлення Додано: 27-грудня-2022 11:31 
Генеральний конструктор

Вік: 52
Повідомлення: 7383
Прикольная машина.
Но поздно, я уже купил... :-)

Догори
 Профіль E-mail  Перегляд гаража користувача  

Повідомлення Додано: 27-грудня-2022 15:59 
Шановний знавець

Вік: 34
Повідомлення: 1821
Круте відео, дякую! Радує найбільше що двигун з XC40, а також у топовій комплектації, так званий мякий гібрид

Догори
 Профіль E-mail   

Повідомлення Додано: 28-грудня-2022 16:58 
Генератор ідей

Вік: 45
Повідомлення: 3418
Круте відео, дякую! Радує найбільше що двигун з XC40, а також у топовій комплектації, так званий мякий гібрид

От тільки не радує, що там 3 горшка, алюмінієвий блок циліндрів і на 1,5л 177 коней. Про масложор цих двигунів інет знає, ну і ресурс тисяч 200. Хоча з виду машина цікава. :-)

Додано спустя 13 минут 25 секунд:
Насмикав у кацапів інфи по цьому двигуну. Кому цікаво можна ознайомитись: https://drive.google.com/file/d/1EKHOG-SEsDTvln9I8eoQWhWF_HIpyHaL/view?usp=share_link

Рейтинг повідомлення: +1 (відгуків: 1)
Догори
 Профіль   

Повідомлення Додано: 28-грудня-2022 17:40 
Шановний знавець

Цитата:
От тільки не радує, що там 3 горшка, алюмінієвий блок циліндрів і на 1,5л 177 коней. Про масложор цих двигунів інет знає, ну і ресурс тисяч 200. Хоча з виду машина цікава. :-)

Згідий, але з іншої сторони, багато хто й 200 тис на новій машині не виїзджає, там поїздив 100-150 тис, та й продав. В тих вольво XC40 що продаються у європі то частіше двигуни 2.0 ніж ці що 1.5 3 циліндра. Хоча й з іншої сторони раніше багато казало людей що екобусти такі собі моторчики, але по знайомих є ті машинки особливо фієсти, фокуси, то моторчики вже наїздили по 200+ тис км та й все впорядку, розхід маленький, динаміка за рахунок турбіни прекрасна, звичайно ж треба крутити бо малий обєм, там по літрі та 1.1 здається.

А по цій джілі атлас про, кузов 100% оцинкований(або ж дуже хороша антикорозійна обробка) як і на всіх нових джілі які до нас не заїзджали ще, з кузовом проблем немає бути. Коробка та двигун думаю також. Але ось щодо кузовних запчастин якщо дилер буде так само як і АІС возити, тоді прийдеться чекати на запчастини по 3-4 місяці, це й трохи біда, але там якщо машинка на маркеті нашому зайде, то за пару років назбирається і інших дилерів що будуть возити запчастини, а це найголовніше як на мене.

Добавлено спустя 1 минуту 19 секунд:
Єдине що я собі так подумав, по суті ж ці ж двигуни на кулрей ставляться а він менший розмірами, й відповідно динамічнішим мав би бути ніж атлас про з тим самим двигуном.

Догори
 Профіль E-mail   

Повідомлення Додано: 29-грудня-2022 12:50 
Пожирач Айрану

Вік: 38
Повідомлення: 8431
Згідий, але з іншої сторони, багато хто й 200 тис на новій машині не виїзджає, там поїздив 100-150 тис, та й продав.

та давайте уже 30-50тыс на машине ездить, чё уж там!)
в Украине половина ездит на машинах с пробегами за 300-400))

Догори
 Профіль  Перегляд гаража користувача  

Повідомлення Додано: 29-грудня-2022 19:35 
Шановний знавець

Якщо суто виходити з вашої логіки то в Україні й більшість автомобілів взагалі по віку 20-30 років, а там пробіги ніхто реальні не знає, маю пару прикладів що й 700 і 800 тис після деяких ремонтів у двигунах. Але в конкретному випадку я говорю, за середньостатистичну людину, якій наїздити тих же навіть 300 тис це багато років їзди. В мому ж випадку за 7-8 років їзди я ще 100 тис з салону не наїздив, і коли купував машинку то собі так і прикидав що було б добре щоб вона як мінімум виїздила гарантійних 100 тис, але краще щоб можна було до 200 доїздити і продати її. На практиці ж є люди які вже виїздили більше 200 тис на мому двигуні та й все там добре тримається.
Просто на двигунах 300-400 тис км в любому випадку будуть проблеми, при тому що значні, як правило це кінець життєвого циклу стандартного 4 циліндрового двигуна якщо не раніше звичайно ж у сучасних реаліях. І ті двигуни що доїзджають до 1 млн це зараз рідкість, я навіть так зразу не назву який двигун зараз з салону виїздить 1 млн без серйозних ремонтів або взагалі заміни всього, це може бути пріус, інші гібриди від тойоти, і можливо великообємні мотори які ставлять на пікапи чи там якісь SUV. Тому й власне кажу якщо цей двигун Вольво відкатає чесні 200 тис без ремонтів на гарантії і без жодних питань, крім можливо доливання масла, то це ще в данних реаліях просто чудовий двигун буде. Зараз за часту двигуни з салону й 100 тис без ремонтів не виїзджають, не говорю за джілі а інші фірми.

Догори
 Профіль E-mail   

Повідомлення Додано: 30-грудня-2022 13:17 
Генератор ідей

Вольво відкатає чесні 200 тис без ремонтів на гарантії і без жодних питань, крім можливо доливання масла, то це ще в данних реаліях просто чудовий двигун буде.

Можливо це можливо для авто які експлуатуються в країнах де нормальної якості пальне. В наших реаліях, прямий вприск ну так собі задоволення. Без періодичної чистки ті форссунки загнуться дуже швидко і скоріше за все по гарантії в даному випадку буде відмовлено. Ну і загалом сам по собі двигун занадто технологічний як на мене. Поставляли б на наш ринок щось менш технологічне, але більш ресурсне, але дилер Укравто і цим все сказано.

Догори
 Профіль   

Повідомлення Додано: 05-січня-2023 18:53 
Шановний знавець

Згідний, форсунки мабуть часто прийдеться чистити. Взагалом я щось думав що Атлас Про буде з іншими двигунами також йти. Але як на мене навіть більша проблема це не забивання форсунок, а як і писав вище запчастини, якщо вони будуть, то навіть забивання форсунок не така вже й проблема на фоні того що запчастини наприклад як у АІСа просто відсутні, але й Укр Авто та ж історія мабуть.

Догори
 Профіль E-mail   

Повідомлення Додано: 11-січня-2023 15:13 
Шановний знавець

Вік: 47
Повідомлення: 1863
Прикольная машина.
Но поздно, я уже купил... :-)

Я тоже мечтал, но щас реально не жалею :imp:

"О Господи, сделай моих врагов смешными. И Бог ниспослал это." Вольтер

Догори
 Профіль   

Повідомлення Додано: 30-січня-2023 11:43 
Півтисячник

Повідомлення: 654
Простите, а что с ним делать то сейчас?
Время просрали, клиентов просрали, производитель китай или белджи - вообще уже не вариант.
Цена как у америкоса или европейца.
Конкурентов в данном ценовом диапазоне - валом.

Остается брать попкорн и смотреть как кто то попадется на этот крючок.

Догори
 Профіль E-mail   

Повідомлення Додано: 08-лютого-2023 11:56 
Генератор ідей

Продовження теми.

Догори
 Профіль   

Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 12 повідомлень ] 

Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]

Хто зараз онлайн

Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Пошук в темі: