Можливо погано циркулює охолоджуюча рідина? Бо на холостих помпа всеодно повільніше крутити буде ніж при швидкості, мабуть й звідси дує гарячим навіть на мінімальному положенні пічки. Можливо просто виключити пічку? Чи включити кондиціонер на не сильно холодне повітря й щось зміниться? Але це суто припущення.
По заслонках чесно кажучи я їх взагалі не чую. Я чую тільки коли включається виключається компресор кондиціонера...
Запчастини раніше можна було любі з китаю привезти а зараз проблема у тому що каталог джілі чомусь той що онлайн не робочий ну думаю що аіс вирішить дане питання. А якщо ні то потрібні будуть просот парт номери й замовляти все як можна було раніше так і можна буде.
При выключении печки ещё больше греется низ торпеды и поступает горящий воздух из дефлекторов небольшим потоком, даже когда ставишь рециркуляцию салона, ситуация не меняется(
Добавлено спустя 3 минуты:На али экспрессе есть 211$, и ждать 2 месяца(
Я имею ввиду в Украине ни у кого нет, хотя сейчас немного в лучшую сторону поменялась ситуация с запчастями, но все равно их катастрофически мало на эту модель(