вверх

Текущее время: 22-июл-2019 01:03

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 696 ]  Пред.   На страницу    1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 28  След.
Автор Сообщение
Сообщение Добавлено: 23-фев-2016 20:14 
Генеральный конструктор
Аватара пользователя

Возраст: 52
Сообщения: 7379
Откуда: Мелитополь
Сьогодні була важка битва з термінатором.
Чудним образом в магнітолі виявилась флеш на 2гб. Ура! Бігом додому, встановлюю ерд-завантажувач - ога - гальмуй, приїхали. Біос бачить флеш як ремовабл (виносить взагалі окремо), а завантажувати не хоче (з чергою звісно грався). І так ще з одним завантажувачем. Алеж їх у мене вже до грецця! Ставлю др-вебовський і йєс - процес пішов. І до речі в біосі вже флеж видно як жорсткий диск, разом з основним. Для чистоти експерименту роблю такий же завантажувач з флеша на 4гб і... ні фіга. Значить такі об'єм був вирішальним! Далі боротьба з авж. Перейменовую файли як каже інструкція, перезавантажую - хрєна! Не вантажиться вінда. Далі вже звичні маніпуляції з деякими файлами і чудо - пішла вінда! Радості повні штани. Але це ще не все. Потрібно ж видалити авж. А ця скотина традиційними методами лікуватися не хоче. Качаю прогу з сайту авж, удаляю, перезавантажую і... нова засада - знову вінда не вантажиться, ваще чорний екран!
Піпець, чую як лопаються нерви. Знову доктор-веб-завантажувач, зирк, а на потрібному диску ваще немає вінди! Я в шоці і це м'яко сказано ще. Все вирубив. Що робити? Так не хочеться пертися на переустановку вінди. Через деякий час включаю, завантажувач, зирк, а вінда вже стоїть на місті. Чудеса! Але падло все одне не вантажиться. Ну головне що вінда на місці, знову маніпуляції з файлами і вуаля - загрузилися! Добив залишки авж. ВСЕ, перший раунд за мною!
Але далі теж засада, з якої все почалося. І тут знову прошу ХЕЛПУ!
Почалося все з того що на моніку з'явилася червона полоса. Я було подумав, що то може роз'єм, бо вона пропадала періодично. Витяг шнур з моніка, вставив назад і монік потух, пише. що я його задовбав і він пішов в енергозберігаючий режим. І йде він в нього одразу після початку завантажування вінди. Ну що робити? Витяг я відеокарту, перекинув провода на вбудовану в материнку - почав показувати монік, алеж чорті як, бо немає потрібного розміру. Монітор у мене широкоформат LG L194WS-BF Flatron.
Я так розумію, що на нього потрібно дрова, але з диску щось не хочуть ставитися (пише, що для старої версії вінди), в неті знайшов тільки для L194WT , але тоже щось не ліпляться. У пристроях моніка взагалі невидно (написано інші пристрої і питання і так доречі вже давно, так і робив раніше).У вкладці "екран" - параметри, монік взагалі ні як не світиться (написано: "стандартний монітор на" і все). А повинен, як я розумію бути плуг енд плей.
Раніше у мене таке бувало, але я через вкладку екрану все виправляв, а зараз щось ніяк взагалі.
Ось така проблема.

_________________
Украина, помни 20 февраля.
Мой кетай: Geely CK Geely MK


Вернуться к началу
 Профиль   
 
Сообщение Добавлено: 23-фев-2016 21:08 
Автомеханик
Аватара пользователя

Возраст: 44
Сообщения: 3750
Откуда: Полтава
Я бы делал ревизию железу:
Разобрал системник, очистил от пыли, глянул на термопасту на проце, перещелкнул все разъемы, и запускал бы систему в минимальной конфигурации с одной планкой памяти и отключенными устройствами кроме моника мыши и клавы.

_________________
Мой БЖ МК-CROSS 2012+ГБО

МК-CROSS 2012+ГБО на DRIVE2


Рейтинг сообщения: +1 (отзывов: 1)
Вернуться к началу
 Профиль   
 
Сообщение Добавлено: 23-фев-2016 21:19 
Генеральный конструктор
Аватара пользователя

Возраст: 52
Сообщения: 7379
Откуда: Мелитополь
Чистив, роз'єми перевіряв. У мене зараз якраз і підключено тільки миша, клава і монік. Ну правда дві планки. Але навряд чи, що то залізячча.

Навпроти відеоадаптера ще стоїть знак оклику в жовтому кружку. Пошукаю дрова. Мене бентежить, що монік не світится як плуг енд плей.А як його таким зробити - ???

_________________
Украина, помни 20 февраля.
Мой кетай: Geely CK Geely MK


Вернуться к началу
 Профиль   
 
Сообщение Добавлено: 23-фев-2016 21:46 
Водитель-испытатель
Аватара пользователя

Возраст: 62
Сообщения: 314
Откуда: Червоноград
Попробуйте відновити систему до до того моменту,коли все працювало нормально.
Навпроти відеоадаптера ще стоїть знак оклику в жовтому кружку-попробуйте просто оновити драйвер через диспетчер пристроїв.

_________________
Изображение


Рейтинг сообщения: +1 (отзывов: 1)
Вернуться к началу
 Профиль   
 
Сообщение Добавлено: 23-фев-2016 21:49 
Генеральный конструктор
Аватара пользователя

Возраст: 52
Сообщения: 7379
Откуда: Мелитополь
Є прогрес - качнув дрова на відео, обновив і тепер монік показує те що треба. А от просто обновити дрова(через диспетчера), такий номер не проходив. Тобто дрова злетіли з компа повністю чи як?Завтра вже вкину відеокарту і подивлюся як з нею буде.

Ще питання. Що насовітуєте за антивірус? У мене на ноуті стоїть Тотал 360. Ремонтники кажуть, що воно гівно рідкісне і совітують дрвеба, або каспера (вони торгують ними) , а от мені подобається.

_________________
Украина, помни 20 февраля.
Мой кетай: Geely CK Geely MK


Вернуться к началу
 Профиль   
 
Сообщение Добавлено: 23-фев-2016 22:04 
Водитель-испытатель
Аватара пользователя

Возраст: 62
Сообщения: 314
Откуда: Червоноград
В мене стоїть Nod 32 ESET Smart Security 9.Це остання версія,але таке враження,що вона трохи грузить комп.Каспер хороший,але грузить ще більше.
Розмову про антивірус можна перенести в личку.

_________________
Изображение


Вернуться к началу
 Профиль   
 
Сообщение Добавлено: 23-фев-2016 22:15 
Генеральный конструктор
Аватара пользователя

Возраст: 52
Сообщения: 7379
Откуда: Мелитополь
Та чого в лічку? Я думаю,що багатьом це буде цікаво, це ж безпека компа.
Я хочу безкоштовний, не хочу з кряком, чи платити. І щоб максимально ефективний і не дуже систему навантажував. Ось мені АВЖ подобався, не навантажував і після нього дрВЕБ нічого не знайшов, хоча до того АВЖ понаходив всяких бяк. Але після того, що він мені наробив - ні-ні.

_________________
Украина, помни 20 февраля.
Мой кетай: Geely CK Geely MK


Вернуться к началу
 Профиль   
 
Сообщение Добавлено: 23-фев-2016 22:28 
Водитель-испытатель
Аватара пользователя

Возраст: 62
Сообщения: 314
Откуда: Червоноград
В мене стоїть Nod 32 ESET Smart Security 9
Це не платна версія,на сайті є можливість отримати пробну версію на один місяць,а потім просто постійно шукати ключі до неї.В мене стояла AWG,але я її викинув,бо вона пропускала.Я щомісяця ставив на перевірку ESET Onlain Skaner,то він знаходив 15-20 вірусів.

Додано спустя 1 минуту 44 секунды:
Зараз термін закінчиться,буду ставити якусь старішу версію.

Додано спустя 3 минуты 37 секунд:
Але після того, що він мені наробив
Ну скоріше всього то не він.Я теж люблю багато чого...і буває що сам наруваю таких дров ,що :dash: :dash: :dash: :bc: :bc:

_________________
Изображение


Вернуться к началу
 Профиль   
 
Сообщение Добавлено: 24-фев-2016 08:05 
Полутысячник
Аватара пользователя

Возраст: 48
Сообщения: 755
Откуда: Запоріжжя
Ну скоріше всього то не він

Ні-ні, це точно він. :lol:
"На смак і колір" антивіруси бувають різними, але з вашого дозволу декілька випадків із власного життя.
Оскільки мій стаж роботи з компами вже 27 років, то перебрав я майже всі широко використовувані антивірусни програми.
В декількох реченнях моє враження по ним.
1. Касперський для мене закінчився на версії 3. До сих пір пам"ятаю про фразу: "Хочеш зробити з Пентіум 4 Пентіум 2 (були такі процесори :o ) - став Касперського". Грузить комп по повній програмі, хоча ловив непогано. Нещодавно бачив у одного клієнта лізензійного Касперича - нічого не змінилося (комп тормозить жахливо).
2. Користувався ломаним НОДом до версії 4. Після того, як він пропустив декілька вірусняків, а потім кричав, що у вас в папках лежить усяка гидота, прийшлося з ним розпрощатися.
3. Перепробувавши Авіру і Аваст (як безкоштовні) нічого для себе не запам"ятав, окрім того, що Аваст 4 не ловив деяких вірусів, але якщо не виключити звук, то вражав свєю озвучкою дій :lol: , а Авіра нічим не вразила.
4. Звертаю увагу на безкоштовний АВЖ. Користувався і рекомендував всім з версії 9 до версії 2013. А потім понеслось: щось подібне як у Ігоря завалило комп клієнту, ледве відновив. При оновленні програми клієнти тикали в кнопки "Далі" "Далі" і в них встановлювалась Демо-версія на 30 днів нового платного АВЖ, яка блокувала роботу локальної мережі. Видалення цієї красоти і повернення до безкоштовної версії теж супроводжувалося з "танцями з бубном". Розпрощався з АВЖ. У тих, хто користувався до сих пір помітив, що ця "безкоштовність" АВЖ тягне за собою купу всякого хламу накшталт AVG Web TuneUp, AVG Secure Search (де ж ви бачили безкоштовне, та ще і без різних "потрібних речей").
Зараз повернувся к НОДу 8. Грузить комп нормально, ловить вірусняк непогано. Що ще треба для повного щастя :ay: .
Ще забув, для швидкого прогону компа останні років 5 користуюсь безкоштовним модулем Dr.Web CureIt! (дуже часто виручає).
Сорі за те, що не потрапили до мого огляду такі "монстри" як 360 total security, Microsoft Security Essentials, McAfee Security і мій улюблений китайский продукт (не знаю як перевести його назву на українську - там одні ієрогліфи), який цієї осені-зими клієнти ловили декілька разів.
Хочу ще раз зазначити, що я не остання інстанція, а все описане взято із власного життя. :hot1:

_________________
Изображение


Рейтинг сообщения: +2 (отзывов: 2)
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email   
 
Сообщение Добавлено: 24-фев-2016 08:33 
Генеральный конструктор
Аватара пользователя

Возраст: 52
Сообщения: 7379
Откуда: Мелитополь
Всім дякую за участь і підказки. Все запрацювало.

_________________
Украина, помни 20 февраля.
Мой кетай: Geely CK Geely MK


Рейтинг сообщения: +1 (отзывов: 1)
Вернуться к началу
 Профиль   
 
Сообщение Добавлено: 24-фев-2016 08:59 
Водитель-испытатель
Аватара пользователя

Возраст: 62
Сообщения: 314
Откуда: Червоноград
(не знаю як перевести його назву на українську - там одні ієрогліфи),
Дивно, 27 років з компютерами,а як перекласти незнаєте.Копіюєте,вставляєте в Онлайн перекладач і маєте переклад на якій хочете мові.Це може бути Baidu,китайський антивірус,він гірший за будь який вірус,так як видалити його дуже складно(має систему захисту і автовідновлення).
P.S.Все добре,що добре закінчується.

_________________
Изображение


Последний раз редактировалось VOLDEMOR 24-фев-2016 09:14, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться к началу
 Профиль   
 
Сообщение Добавлено: 24-фев-2016 09:02 
Автомеханик
Аватара пользователя

Сообщения: 3775
Откуда: Украина
Дома користуюсь безкоштовним Avast-ом багато років на двух компах, на роботі COMODO.
Нічого смертельного для компів не той не інший не пропустив поки! Плюс систему сильно не відволікають на себе!

_________________
Всё что написано выше, является моим мнением, которое я никому не навязываю
Geely СК=>Geely МК=>Peugeot 308sw


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email   
 
Сообщение Добавлено: 24-фев-2016 09:06 
Водитель-испытатель
Аватара пользователя

Возраст: 62
Сообщения: 314
Откуда: Червоноград
При оновленні програми клієнти тикали в кнопки "Далі" "Далі"
Це ще раз говорить про те ,що неможна сліпо тиснути на кнопку,а читати і знімати галочки.З антивірусом в мене такого небуло.

_________________
Изображение


Вернуться к началу
 Профиль   
 
Сообщение Добавлено: 24-фев-2016 09:08 
Админ
Аватара пользователя

Возраст: 42
Сообщения: 9432
Откуда: Черкассы
Продовжу обговорення антивіруса: маючі на роботі офіційно куплений Nod, усе таки надаю перевагу Microsoft Security Essentials. Такий само "дірявий" як і нод та інші (панацеї просто не буває), але якщо є голова на плечах і не запускати програми з назвами: "запустіть цей ехе, щоб побачити голі дупи дівок в милі", то працює ефективно. До того ж безкоштовний. Особисто у мене Windows ліцензійний, але Essentials чудово ставиться і на зламану Вінду, при цьому оновлюється без проблем.

_________________
Вільно розмовляю англійською. Неправильно, але дуже вільно.
БЖ EC7-RV Comfort МТ
БЖ Рыжей Гели с 07.04.2007 по 14.05.2013


Вернуться к началу
 Профиль   
 
Сообщение Добавлено: 24-фев-2016 09:11 
Полутысячник
Аватара пользователя

Возраст: 40
Сообщения: 506
Откуда: Марковка
Ага, тепер я з власного досвіду. Головний антивірус - в голові користувача. Якщо ви любите халяву (а хто її не любить) - будьте готові до ексцесів. Жоден антивірус не відловить скрипт, який ви самі запустили.... Наприклад, натиснувши кнопку "Скачать бесплатно" - спочатку відпрацьовує скрипт, що встановлює локер або рекламу яку, а потім тільки щось намагається завантажитись, причому ДАЛЕКО не факт, що завантажується саме те, що ви хочете. Знову таки, завантаживши потрібну програму, запустивши встановлення й на автоматі некст-некст-некст - отримаєте купу реклами або чого гірше (типу тих же китайських "антивірусів", для видалення яких потрібно годину танцювати з бубном навколо компа).

Хочете халяви - не лінуйтесь, шукайте надійні ресурси з прогами, хочете "клубнічки" - завантажте відео на комп, видалити потім не складно, та й якість вища буде. Гловний антивірус - в голові!

Тому що Аваст, що НОД32 - різниця невелика в сучасних умовах.

Лікувати вже вхоплену заразу простіше за все за допомогою LiveCD чи чогось подібного - довго, зате надійно. Завантажили систему з диска чи флешки, оновили бази - і вперед. Більшість таких продуктів підтримує навіть вайфай-свистки, не кажучи вже про локальну мережу. CureIT часто безсилий проти серйозного триперу - руткіти деякі пропускає на раз. У Авасті є прикольна функція - сканування при завантаженні, буває дуже корисна, хоча дещо також пропускає.


Рейтинг сообщения: +1 (отзывов: 1)
Вернуться к началу
 Профиль   
 
Сообщение Добавлено: 24-фев-2016 09:22 
Водитель-испытатель
Аватара пользователя

Возраст: 62
Сообщения: 314
Откуда: Червоноград
Головний антивірус - в голові користувача
1000 разів згідний. :rtfm2:

_________________
Изображение


Вернуться к началу
 Профиль   
 
Сообщение Добавлено: 24-фев-2016 09:30 
Автомеханик
Аватара пользователя

Сообщения: 3775
Откуда: Украина
Згоден з усіма останніми ораторами, треба бути уважними та користуватися перевіреними ресурсами!
Але наприклад своїй дружині не можу вкласти це в голову багато років, (як і те що ноут треба виключати) тому іноді маю відловлювати всяку фігню :lol:

_________________
Всё что написано выше, является моим мнением, которое я никому не навязываю
Geely СК=>Geely МК=>Peugeot 308sw


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email   
 
Сообщение Добавлено: 24-фев-2016 09:43 
Полутысячник
Аватара пользователя

Возраст: 48
Сообщения: 755
Откуда: Запоріжжя
Дивно, 27 років з компютерами,а як перекласти незнаєте

та особої потреби не було перекладати.
Копіюєте,вставляєте в Онлайн перекладач

дякую, що підказали.
"байда" разом з різним хламом ставиться і комп ледь ворушиться навантажуючи мережу.
тому лікується "байда" локально, без підключення до мережі.
тут не до Онлайн-перекладачів.

_________________
Изображение


Последний раз редактировалось andrik 24-фев-2016 09:46, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться к началу
 Профиль Отправить email   
 
Сообщение Добавлено: 24-фев-2016 09:52 
Автомеханик
Аватара пользователя

Возраст: 44
Сообщения: 3750
Откуда: Полтава
Приятно удивил своей легкостью КИС2016. Есть пробные ключи по 3 месяца - так и живем.
Похожая история как у Игоря для меня явилась последней каплей и я установил ОС на SSD - "тетрис ну просто летает" :lol:
(в системнике живет и старый HDD)

_________________
Мой БЖ МК-CROSS 2012+ГБО

МК-CROSS 2012+ГБО на DRIVE2


Вернуться к началу
 Профиль   
 
Сообщение Добавлено: 24-фев-2016 09:53 
Полутысячник
Аватара пользователя

Возраст: 40
Сообщения: 506
Откуда: Марковка
Оооо... "байда" - окрема пісня... Гірше багатьох вірусів... Часто видалити можна тільки за допомогою прог типу Unlocker, і то - тільки при перезавантаженні системи


Вернуться к началу
 Профиль   
 
Сообщение Добавлено: 24-фев-2016 10:15 
Полутысячник
Аватара пользователя

Возраст: 39
Сообщения: 734
Откуда: Київ
Nod 32 ESET Smart Security

Ця штука дійсно грузить комп більше чим просто НОД антивірус. А ще там куча всіляких "корисностей" про які користувач і не здогадується, звідки ж глюки "ростуть"? )))! :shock:

Взагалі то одне з правил, ставить антивірус треба на чисту систему!!! Це обов"язкова умова! Бо якщо компьютер працював деякий час, могло залізти, що завгодно, антивірус який би він крутий не був, не побачить (в більшості випадків).
Далі якщо користувач не шибко опитний (чисто як користувач, для більшості це так), тоді обмежуєм права в системі на встановлення, запуск, доступ і т.д. (то їсть працювати треба не під Адміном, а під звичайним юзером, більшості цього з головою вистачить).
Якщо це підприємство є смисл використовувати Active Directory, це обмежить права на дурощі користувачів.
Ще така штука, не знаєте від кого пошта, не відкривайте, зразу в спам і т.д., тим більше не треба переходити по ссилкам невідомо куди. (хоча НОД таке віловлює).

І сам користуюсь НОДом, звичайним не смарт і т.д., все працює, ніяких проблем... Різні штуки відловлює на раз! :bf:
Але колись були часи коли жив взагалі без антивіруса, звичайно було й таке коли піймав вірусняк, але що називається руками виловив! :lol: (просто знав де шукать і що шукать, багато нюансів).

В остальному ж якщо, щось сильно грузить систему, тоді Live CD

_________________
Мой БЖ
SoftProStudio.com


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email   
 
Сообщение Добавлено: 24-фев-2016 10:52 
Полутысячник
Аватара пользователя

Возраст: 40
Сообщения: 506
Откуда: Марковка
Продовжимо флуд. АД, обмеження прав etc. гарно для організацій, на домашніх компах таке малоприйнятно. Там зручно створити образ системи через Акроніс або щось подібне і при потребі просто рогорнути його - і вуаля. Але, знову ж таки - такий фокус прийнятний на компах, де часто встановлюються нові програми, ігри і т.ін. Щось спіймав серйозне - не морочишся з відловлюванням вірусів, розгортаєш образ і всьо. Правда користувацькі папки треба при первинному встановленні Вінди перенести на несистемний диск, в т.ч. папку робочого стола. Тоді при розгортанні образу зразу маємо систему з усіма користувацькими файлами.


Последний раз редактировалось maxxx.ua 24-фев-2016 10:54, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться к началу
 Профиль   
 
Сообщение Добавлено: 25-фев-2016 01:15 
Тысячник
Аватара пользователя

Возраст: 41
Сообщения: 1094
Откуда: Днепропетровск
На 8.1 Есет работает крайне неадекватно. Перешел на "360". Терпимо.

_________________
Лучше на 30 минут позже, чем на 30 лет раньше.
БЖ http://geely-club.com.ua/forum/viewtopic.php?f=59&t=8786


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email   
 
Сообщение Добавлено: 25-фев-2016 17:36 
Автомеханик
Аватара пользователя

Возраст: 44
Сообщения: 3750
Откуда: Полтава
а почему вдруг тут наступила тишина?

_________________
Мой БЖ МК-CROSS 2012+ГБО

МК-CROSS 2012+ГБО на DRIVE2


Вернуться к началу
 Профиль   
 
Сообщение Добавлено: 25-фев-2016 20:03 
Водитель-испытатель
Аватара пользователя

Возраст: 62
Сообщения: 314
Откуда: Червоноград
наступила тишина
Напевно все працює і ніщо не ламається. :ay: :D :Brat: :az: :rtfm2:

_________________
Изображение


Вернуться к началу
 Профиль   
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 696 ]  Пред.   На страницу    1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 28  След.


Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Поиск в теме…:
cron


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group Русская поддержка phpBB Мобильная версия